
Ο Δήμος Πρέβεζας καταγγέλλει την “απαράδεκτη” όπως τονίζει, στάση του Συνδέσμου Ύδρευσης Λευκάδας – Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος προχώρησε σε διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης, χωρίς να ενημερώσει τουλάχιστον είκοσι μέρες πριν τη Δημοτική Αρχή και τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας.
“Η έλλειψη έγκαιρης και υπεύθυνης ενημέρωσης αποτελεί πράξη αδιαφορίας απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία. Δεν είναι δυνατόν το νερό – ένα βασικό κοινωνικό αγαθό – να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα, αφήνοντας χιλιάδες πολίτες στο σκοτάδι για το πότε και πώς θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.
Ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, όπου ο Δήμος Πρέβεζας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 30 Νοεμβρίου λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιών, καθώς επίσης και ο αυξημένος αριθμός επισκεπτών σε ξενοδοχειακές μονάδες η διακοπή νερού δεν συνιστά απλή ταλαιπωρία, αλλά εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια, την προστασία της ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος” τονίζει η σχετική ανακοίνωση.
Ο Δήμος Πρέβεζας δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα αποδεχθεί ξανά τέτοιες πρακτικές υποβάθμισης και αδιαφάνειας.
Ο Δήμος απαιτεί από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας- Αιτωλοκαρνανίας:
Ο Δήμος Πρέβεζας στέκεται στο πλευρό των δημοτών του, απαιτώντας σεβασμό, υπευθυνότητα και συνεργασία από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799