Αρχική » EXODOS » Ο GUIDO TONELLI, καθηγητής Πανεπιστημίου της Πίζας στην Ιταλία και Φυσικός του Cern επισκέπτεται την Άρτα

Ο GUIDO TONELLI, καθηγητής Πανεπιστημίου της Πίζας στην Ιταλία και Φυσικός του Cern επισκέπτεται την Άρτα

Κοινoποίηση:
Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» και ο Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας, «Αστρολάβος», συνδιοργανώνουν με την συμμετοχή του συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Άρτας, τις εκδόσεις Διόπτρα και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, διάλεξη στην Άρτα, του Καθηγητή Πανεπιστημίου της Πίζας στην Ιταλία και Φυσικό του Cern στην Γενεύη, GUIDO TONELLI.
Ο GUIDO TONELLI θεωρείται ένας από τους πατέρες του σωματιδίου του Θεού (μποζόνιο του Χιγκς), με μοναδικές περγαμηνές, θα έρθει στην Άρτα και θα πραγματοποιήσει διάλεξη στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Αρτης “ο Σκουφάς”, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 20.30 με θέμα: «Γένεση: Η αρχή των πάντων».
Πρόκειται για έναν επιστήμονα παγκόσμιας εμβέλειας που έχει συμβάλει στην διερεύνηση της εξήγησης της δημιουργίας του κόσμου. Έχει λάβει το διεθνές βραβείο Fundamental Physics Prize (2013) και το Βραβείο Enrico Fermi της Ιταλικής Εταιρείας Φυσικής (2013).
Στα πλαίσια των εορτασμών των 70 χρόνων του CERN θα γίνει και μια αναφορά στην ιστορία και στα επιτεύγματα του Διεθνή Επιστημονικού Οργανισμού.
Η ομιλία του κυρίου καθηγητή θα μεταδοθεί σε live streaming.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ θα παρέχεται και μετάφραση.
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου
Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "KOYe ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΗΣ "O ΣΚΟΥΦΑΣ" διοργανώνει ομιλία του καθηγητή Σωματιδιακής Φυσικής GUIDO TONELLI από το CERN με τίτλο. Guido Tonelli υΧιγκε 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :20:30 ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΚΟΥΦΑ Γένεση Ημεγάληιστορία μεγάλη προέλευσης του κόσμου ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΤΑΣ "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΡΤΑΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣΔ ΔΙΟΠΤΡΑ PALSO ΣΥΛΛΟΓΟΣΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ISTITUTO italiano CULTUR σιόπτρα"

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288