Αρχική » ΗΠΕΙΡΟΣ » Ο Πρόεδρος της Βουλής κ.Κώστας Τασούλας για τη σύνδεση Ιωαννίνων-Ηρακλείου Κρήτης, Ακτίου-Νυρεμβέργης

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ.Κώστας Τασούλας για τη σύνδεση Ιωαννίνων-Ηρακλείου Κρήτης, Ακτίου-Νυρεμβέργης

Κοινoποίηση:

Ένα από τα βραβεία της χθεσινής επιτυχημένης εκδήλωσης για τα 30 χρόνια της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για την προσφορά του στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος, έλαβε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας μιλώντας στο epirusgate.gr δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για μία βράβευση που έρχεται ως αποτέλεσμα συστηματικής και διαχρονικής δουλειάς. Στις δηλώσεις του εξέφρασε μόνο αισιοδοξία για την άγονη αεροπορική γραμμή Ιωάννινα – Ηράκλειο Κρήτης , για την οποία σημείωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να ενισχυθεί και από άλλους πόρους ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει.

Ανακοίνωσε επίσης την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με τη Νυρεμβέργη , ενώ έστρεψε το ενδιαφέρον του και στη λειτουργία των υδροπλάνων , σημειώνοντας ότι η έλευση των υδροπλάνων σε Ιωάννινα και Ήπειρο θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περεταίρω  τουριστική προώθηση και αναβάθμιση της περιοχής.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288