Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Ο Σωτήρης Χριστούλης απέναντι στην Άρτα και στο Δήμαρχο Χ. Σιαφάκα για τις εκλογές της ΠΕΔ

Ο Σωτήρης Χριστούλης απέναντι στην Άρτα και στο Δήμαρχο Χ. Σιαφάκα για τις εκλογές της ΠΕΔ

Κοινoποίηση:

Απέναντι στην υποψηφιότητα του Χριστόφορου Σιαφάκα για την Προεδρία της ΠΕΔ τίθεται ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Άρτας, Σωτήρης Χριστούλης.

Κάτι που σημαίνει ότι το “δεξί χέρι” του Χρήστου Τσιρογιάννη (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία της κοπής Βασιλόπιτας -χαριτολογώντας θα έλεγε κανείς- αφού δε χωρά αμφισβήτηση από τη δράση του τα προηγούμενα χρόνια) επέλεξε να στηρίξει για την Προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων το Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και όχι το Δήμαρχο Άρτας.

Μπορεί ο ίδιος, να ισχυριστεί ότι το είδε καθαρά κομματικά και επέλεξε την Κεντροαριστερή παράταξη αλλά όλα τα χρόνια που ήταν υποψήφιος με την “Αρτινών Συνεργασία” με Νεοδημοκράτες συνεργάζονταν για το καλό της Άρτας.

Τώρα, που ένας Αρτινός προορίζεται για τη σημαντική θέση του Προέδρου της ΠΕΔ, ο Σωτήρης Χριστούλης του γυρίζει την πλάτη και γίνεται αντίπαλος τόσο του κ. Σιαφάκα όσο και της Άρτας.

Διότι, καλή είναι η πολιτική και τα κόμματα αλλά ένας Αυτοδιοικητικός ψηφίζεται και ορίζεται από τους πολίτες για το κοινό καλό του Δήμου που εκλέγεται και εκπροσωπεί.

Και εδώ, ο Σωτήρης Χριστούλης απαρνιέται την Άρτα και με τις ενέργειές του δείχνει για μία ακόμη φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο η νέα προοπτική να υπάρχει Πρόεδρος από την πόλη που εκπροσωπεί αλλά να λειτουργήσει εις βάρος.

Μερίδιο ευθύνης, αναλογεί και στον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη που επέτρεψε στον πρώην Αντιδήμαρχο να τεθεί απέναντι στο Δήμο που υπήρξε Δήμαρχός του 9 χρόνια.

Άραγε, ο ίδιος ο κ. Τσιρογιάννης τι θα κάνει όταν την Τετάρτη θα έρθει η ώρα της ψηφοφορίας;

Θα ψηφίσει τον κ. Χριστούλη και την παράταξη ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ;

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288