Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Ο Βουλευτής Πρέβεζας, Σ. Κυριάκης στο τραπέζι με Κ. Σακελλαροπούλου, Σκέρτσο και Μπακογιάννη για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Ο Βουλευτής Πρέβεζας, Σ. Κυριάκης στο τραπέζι με Κ. Σακελλαροπούλου, Σκέρτσο και Μπακογιάννη για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Κοινoποίηση:

Σε γνωστό wine bar κοντά στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αρκετά στελέχη της ΝΔ.

Μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο διάσημο wine bar βρέθηκε o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή κι άλλοι βουλευτές της γαλάζιας παράταξης όπως ο Σπύρος Κυριάκης από την Πρέβεζα ο οποίος με τον ένθερμο λόγο του στη Βουλή αποδείχθηκε μεγάλος υποστηρικτής του Νομοσχεδίου.

giorti-omofyla

Στο γιορτινό τραπέζι η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει στη Βουλή τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Παρόντες στη γιορτή που διοργανώθηκε ήταν και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς τη διαδικασία από τα θεωρεία.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288