Αρχική » ωTOP STORY » Οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ από Άρτα για Θεσσαλονίκη ξέχασε 75χρονη

Οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ από Άρτα για Θεσσαλονίκη ξέχασε 75χρονη

Κοινoποίηση:

Περιπέτεια για γυναίκα που επέστρεφε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ από Άρτα για Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί η κηδεία του συζύγου της. Η Εγνατία Οδός θα της θυμίζει στο εξής τα όσα πέρασε, μέχρι να βρεθεί τρόπος να συνεχίσει…

Το ταξίδι της επιστροφής από Άρτα για Θεσσαλονίκη με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, ήταν γεμάτο απρόοπτα για την 75χρονη. Αναγκάστηκε να περιμένει σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό και προσπαθούσε να βρει τη λύση. Ο οδηγός την είχε ξεχάσει και αρνήθηκε λίγο αργότερα να σταματήσει μέχρι η ηλικιωμένη να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν το λεωφορείο. Τελικά η γυναίκα, που επέστρεφε από την κηδεία του συζύγου της, πήρε το δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη με ένα σχολικό λεωφορείο που έτυχε να σταματήσει στον σταθμό.

«Μπορεί η περιπέτεια της γυναίκας να είχε αίσιο τέλος, όμως, υπέστη μία μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία του οδηγού να εκτελέσει επαρκώς τα καθήκοντά του. Στο λεωφορείο υπήρχαν μόνο δέκα άτομα και έπρεπε να έχει εικόνα για τους επιβάτες του. Μία ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί μία χαρακτηριστική φιγούρα. Μπορεί να μην είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού ξέρει ότι θα μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα την παραλάβει ο γιος της», τόνισε στην «Αυγή» ο δικηγόρος της οικογένειας της 75χρονης.

Η ταλαιπωρία που πέρασε η γυναίκα, δείχνει όλο το μέγεθος της αδιαφορίας ορισμένων εργαζομένων σε θέσεις που εξυπηρετούν  πολίτες. Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Άρτας, ανέφερε πως ο οδηγός κακώς δεν μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο, πριν αυτό ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288