Αρχική » EXODOS » DRINK& COFFEE » Οι παραδοσιακές συνταγές των Τζουμέρκων “ταξιδεύουν” με το περιοδικό Ελληνική Κουζίνα

Οι παραδοσιακές συνταγές των Τζουμέρκων “ταξιδεύουν” με το περιοδικό Ελληνική Κουζίνα

Κοινoποίηση:

Το περιοδικό «Ελληνική Κουζίνα» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ και η δημοσιογράφος Δώρα Μάστορα , φιλοξενούν στις τις παραδοσιακές γεύσεις των Τζουμέρκων.

Στο άρθρο παρουσιάζονται όλα τα  σχετικά με την 15η δράση της Axion Hellas στα Β.Τζουμέρκα όπου εντός του πλούσιου εκπαιδευτικού και πολιτιστικού πρόσφατου  προγράμματος , η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου μαζί με κατοίκους της περιοχής δημιούργησε παραδοσιακές συνταγές της περιοχής.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288