Αρχική » BEST OF NETWORK » Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείς να βρεις το μικρόφωνο σε 15 δευτερόλεπτα;

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείς να βρεις το μικρόφωνο σε 15 δευτερόλεπτα;

Κοινoποίηση:

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την παρατηρητικότητά σας και την όρασή σας στην νέα οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου; Το νέο brainteaser που κάνει θραύση θα δυσκολέψει ακόμη και τους πιο έμπειρους στην επίλυση γρίφων.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε μουσικά όργανα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Είναι σαν μία σκηνή συναυλίας. Κάπου ανάμεσα στα διάσπαρτα αντικείμενα κρύβεται ένα μικρόφωνο.  Πρέπει να το εντοπίσετε σε 15 δευτερόλεπτα.

Δεν είναι εύκολο να το βρείτε, γιατί τα αντικείμενα στην εικόνα είναι τόσα πολλά που το μάτι μπερδεύεται. Δύο στους δέκα ανθρώπους εγκαταλείπουν την προσπάθεια από την αρχή. Ελάχιστοι άνθρωποι, με εξαιρετικές δεξιότητες, καταφέρνουν να λύσουν αυτή την οπτική ψευδαίσθηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Εσείς μπορείτε να βρείτε το μικρόφωνο; Ο χρόνος ξεκινά! Έχετε 15 δευτερόλεπτα!

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς μπορείς να βρεις το μικρόφωνο σε 15 δευτερόλεπτα
Πηγή φωτογραφίας: Ticketgum

Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις

Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε! Καταφέρατε να βρείτε το μικρόφωνο; Αν ναι μπράβο σας. Αν θέλετε να κάνετε άλλη μία προσπάθεια σας δίνουμε ένα tip. Κοιτάξτε ξανά πιο προσεκτικά κάτω αριστερά στην εικόνα.  Αν εξακολουθείτε να μην βλέπετε το μικρόφωνο, δείτε παρακάτω τη λύση.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς μπορείς να βρεις το μικρόφωνο σε 15 δευτερόλεπτα
Πηγή φωτογραφίας: Ticketgum

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288