Αρχική » BEST OF NETWORK » Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το μπισκότο σε 9 δευτερόλεπτα

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το μπισκότο σε 9 δευτερόλεπτα

Κοινoποίηση:

Μία νέα οπτική ψευδαίσθηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η πρόκληση είναι να βρείτε το μπισκότο. Μην αφήσετε τα… αρκουδάκια και τις καρδούλες να σας παραπλανήσουν! Συγκεντρωθείτε για να βγείτε νικητές!

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πολλά αρκουδάκια και καρδιές. Κάπου ανάμεσα τους κρύβεται ένα μπισκότο. Μπορείτε να το εντοπίσετε σε 9 δευτερόλεπτα;

Αφήστε ελεύθερο τον ντετέκτιβ που κρύβετε μέσα σας να διαπρέψει και βυθιστείτε σε μια οπτική περιπέτεια! Παρατηρήστε προσεκτικά κάθε γωνία της εικόνας και προσέξτε τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα μπορούσαν να σας αποκαλύψουν πού βρίσκεται το μπισκότο. Έχετε μόλις 9 δευτερόλεπτα.

Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα της οπτικής ψευδαίσθησης

οπτική ψευδαίσθηση
Πηγή: Destination2

Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις

Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Ο χρόνος τελείωσε! Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν! Αξίζετε συγχαρητήρια γιατί ήταν μία πραγματικά δύσκολη οπτική ψευδαίσθηση.
Όσοι δεν βρήκαν το μπισκότο μπορούν να δουν τη λύση παρακάτω.

οπτική ψευδαίσθηση
Πηγή: Destination2

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288