Αρχική » BEST OF NETWORK » Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Basket League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Basket League

Κοινoποίηση:

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22.01.2024 / 20:15) για την 15η αγωνιστική στη Basket League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκαν εν μέρει σε κυκλοφορία, καθώς έως και τη Δευτέρα (15.01.2024) έχουν δικαίωμα αγοράς όσοι πήραν εισιτήριο για το ματς με το Περιστέρι, έχοντας έκπτωση 10%.

Από την Τρίτη θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν εισιτήριο και οι υπόλοιποι φίλαθλοι των «πρασίνων».

H ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15).

Σημειώνεται πως μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (15/1) δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο όσοι είχαν πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin, επωφελούμενοι μάλιστα έκπτωσης 10%.

Η διαδικασία είναι η κάτωθι:

ΒΗΜΑ 1: Επιλέγουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό από το μενού αγώνων του more.com.

ΒΗΜΑ 2: Εισάγουμε τον κωδικό του barcode του εισιτηρίου μας από την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο που αναφέρει: «Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό (Barcode) σας» και στη συνέχεια πατάμε «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» (δείτε τον τρόπο στη φωτογραφία που βρίσκεται στη gallery).

* Εφόσον έχουμε ακολουθήσει σωστά τα παραπάνω βήματα θα ανοίξει η δυνατότητα επιλογής της θέσης με έκπτωση.

Σημειώνεται πως από την Τρίτη (16/1), όλοι οι φίλαθλοι αποκτούν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς κάποια έκπτωση.

 

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288