Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας – Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις στα γυμνάσια

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας – Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις στα γυμνάσια

Κοινoποίηση:

Αρχίζει αύριο Δευτέρα (03.06.2024) η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλήνιων 2024 με τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού και Ειδικότητας, αντίστοιχα.

Την πρώτη εβδομάδα των Πανελλήνιων 2024 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα μαθήματα Γενικής Παιδείας. Παράλληλα, από αύριο, Δευτέρα, αρχίζουν οι εξετάσεις των γυμνασίων.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τους υποψηφίους των ΓΕΛ, την ερχόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, από αύριο έως και τις 17 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, αύριο, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Σημειώνεται, ότι λόγω των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Αρχίζουν οι εξετάσεις στα γυμνάσια

Από αύριο, Δευτέρα, αρχίζουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια της επικράτειας. Οι εξετάσεις, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288