Αρχική » 7 EDITION » Παρέμβαση Γιώργου Στύλιου για την ομαλή λειτουργία της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας

Παρέμβαση Γιώργου Στύλιου για την ομαλή λειτουργία της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας

Κοινoποίηση:
  • Ζητώ την άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων για την διασφάλιση της κανονικής λειτουργίας της ΜΕΘ καθώς και στο επόμενο διάστημα την προκήρυξη θέσεων γιατρών και για τη στελεχώσή της»
  • «Δεσμεύομαι απέναντι στους Αρτινούς πολίτες να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ενισχυθεί στην πράξη το Νοσοκομείο μας»

Για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που προτίθεται να λάβει το Υπουργείο Υγείας ώστε να διασφαλίσει την λειτουργία της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας ζητά να ενημερωθεί ο Γιώργος Στύλιος. Ο Βουλευτής Άρτας σε αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας παραθέτει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη διακοπή της λειτουργίας της Μονάδας Εντατική Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας λόγω έλλειψης προσωπικού.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε ενδεχόμενη διακοπή της λειτουργίας της ΜΕΘ μετά από την μακροχρόνια απουσία λόγω άδειας δύο γιατρών που υπηρετούν σε αυτό.

Αναφερόμενος στο ζήτημα ο κ. Στύλιος σημείωσε πως η Δημόσια Υγεία οφείλει να μένει εκτός μικροπολιτικών συμφερόντων και αντιπαραθέσεων. Μακριά από ανεύθυνες και ανέξοδες ασκήσεις συνδικαλισμού. Ενώ τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους Υπουργούς, την 6η ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με σκοπό να τους ενημερώσει για το ζήτημα ώστε να βρεθεί σύντομα λύση. Επιπλέον κάλεσε τους γιατρούς που για χρόνια υπηρέτησαν στο Νοσοκομείο της πόλης μας προσφέροντας πολλά, αλλά και λαμβάνοντας από αυτό, να το στηρίξουν για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να έχουμε οριστικές προσλήψεις.

Επιπλέον σε δήλωσή του σχετικά υπογράμμισε: «Το Νοσοκομείο της Άρτας είναι σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Ένα καλό Νοσοκομείο που οφείλουμε όλοι να το διαφυλάξουμε και να το ενισχύσουμε. Ζητώ την άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων για την διασφάλιση της κανονικής λειτουργίας της ΜΕΘ καθώς και στο επόμενο διάστημα την προκήρυξη θέσεων γιατρών και για τη στελεχώση της. Δεσμεύομαι απέναντι στους Αρτινούς πολίτες να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ενισχυθεί στην πράξη το Νοσοκομείο μας. Είμαι δίπλα τους. Ζούμε μαζί! Αγωνιζόμαστε μαζί».

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288