
Η έρευνα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής είναι λογικό να προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο εμπρησμών.
Με διαφορά 10 λεπτών και στην ίδια περιοχή ειδικά στην περιοχή του Βουβοπόταμου εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα πάνω από 6 συνεχόμενες εστίες φωτιάς οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Όλοι μιλούν για εσκεμμένη ενέργεια που στόχο είχε να κάψουν για μία ακόμη φορά την Πρέβεζα μετά και τις καταστροφικές φωτιές που είχαμε πρίν λίγες μέρες στην περιοχή της Φιλιππιάδας.
Η Πολιτική Προστασία επιχείρησε με 9 Αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα και όπως αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Κλεισούρα, Μουζακαίικα, Βουβοπόταμος, Αηδόνι, Νάρκισσος, Μεσοπόταμος και μία μικρή στην περιοχή ανάμεσα σε Λούτσα και Βράχο φαίνεται πως μπήκαν στο μάτι επικίνδυνων ανθρώπων.
Παρότι ήχησε το 112 για τις περιοχές Αηδόνι – Νάρκισσος και Βουβοπόταμο δεν χρειάστηκε να εκκενωθούν οι παραπάνω περιοχές.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799