Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Πέρασε από την Άρτα ο ΠΑΟΚ- Επικράτησε της Γυναικείας Ομάδας Χάντμπολ 22-34

Κοινoποίηση:

Οι γηπεδούχες παρατάχθηκαν για ένα ακόμα παιχνίδι με απουσίες, με την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, Ολίνα Ανδρίτσου να μετακομίζει από την Άρτα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε να «καθαρίσει» από νωρίς τον αγώνα και προηγήθηκε με δυο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, διαφορά που κρατούσε σταθερά στο πρώτο δεκάλεπτο. Το 3-5 μετατράπηκε γρήγορα σε 5-10 στο 19΄με την Κερλίδη να είναι η πρωταγωνίστρια επιθετικά.

Στο ίδιο έργο θεατές, οι ασπρόμαυρες πήγαν στα αποδυτήρια με το ασφαλές +7 (9-16), δείχνοντας έτοιμες για μία ακόμα νίκη. Η διαφορά στην επανάληψη όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε διψήφια διαφορά μόλις στο 38΄με όμορφο γκολ της Μεντεσίδου.
Ο τελικός νικητής είχε κριθεί, με τις δύο ομάδες να χαλαρώνουν αρκετά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και τον Δικέφαλο να παίρνει την νίκη με 34-22.

Mε την νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 26 βαθμούς και εξασφάλισε την 2η θέση, με την Αναγέννηση να μένει στην 3η και να περιμένει τα πλέι οφ. Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα της Ηπείρου φιλοξενεί τον Άρη Νίκαιας.

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 3-5, 5-8, 6-10, 8-13, 9-16 (ημχ), 10-18, 11-21, 12-22, 15-25, 19-21, 22-33

ΑΡΤΑ (Λαζαρίδης): Βάσιλα, Τσαουσίδου 3, Αμβροσιάδου 5, Ρίζου, Λαζαρίδου, Σκάρα, Νούλα 2, Καπρινιώτη, Σπυριδοπούλου 1, Μούρνου 1, Παπακώστα, Κατσάνου, Προκοπίδου 6, Παπακοσμά, Μάστακα 4, Μαυροπούλου

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κερλίδη 4, Ε. Τροχίδου 3, Μεντεσίδου 2, Κ. Κουκμίση 7, Κωστοπούλου, Μάταβς 1, Σεβδίλη 3, Γκρμπάσεβιτς 5, Σελεμίδου 1, Κουλούρη, Μπουράτο 4, Μπάρανικ 2, Μιχαιλένκο, Αργυροπούλου, Χ. Τροχίδου 1

Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Παρατηρητής: Αγγελίδης, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 3/4-5/5

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799