Αρχική » Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- Αντιπεριφερειάρχης ο Νίκος Κατσακιώρης

Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- Αντιπεριφερειάρχης ο Νίκος Κατσακιώρης

Κοινoποίηση:

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Νεκτάριου Φαρμάκη.  15 συνολικά είναι οι αντιπεριφερειάρχες με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο.

Τρεις Αιτωλοακαρνάνες στο σχήμα, συγκεκριμένα ο Θανάσης Μαυρομμάτης ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, ο Νίκος Κατσακιώρης ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου και ο Στυλιανός Μπλέτσας ως Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, θέση που κατείχε ως σήμερα ο Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Η τοποθέτηση των συγκεκριμένων προσώπων «κλείδωσε» χθες και για σήμερα εκκρεμούσαν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης (με ευθύνη τον συντονισμό του Περιφερειακού Έργου και τη Διοίκηση):
Χαράλαμπος Μπονάνος

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας:Φωκίωνας Ζαίμης

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας:Νικόλαος Κοροβέσης

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας (άμισθος):Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων:Βασίλειος Γιαννόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος:Στυλιανός Μπλέτσας

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού (άμισθος):Παναγιώτης Μπράμος

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας (άμισθη): Άννα Μαστοράκου

Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας: Γεωργία Ντάτσικα

Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Θεόδωρος Βασιλόπουλος

Ακόμα, καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου αναλαμβάνουν οι: Γεώργιος Κοντογιάννης (υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Π.Α.Α.), Αμαλία Βούλγαρη (υπεύθυνη για θέματα ισότητας, άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων και των φυλετικών διακρίσεων) και Γεώργιος Παναγούλιας (υπεύθυνος για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της Π.Ε. Ηλείας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της Υγείας).

Με την ευκαιρία ανακοίνωσης του διοικητικού σχήματος, ο κ. Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Μία νέα σελίδα ανοίγει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με ένα διοικητικό σχήμα που έρχεται για να υπηρετήσει το διαχρονικό δόγμα μας για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα, προς όφελος των πολιτών του τόπου μας. Το νέο διοικητικό σχήμα πατάει πάνω στις γερές βάσεις που τέθηκαν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, αξιοποιεί την εμπειρία στελεχών της παράταξής μας που έχουν ήδη αποδείξει τις ικανότητές τους αλλά και τις δεξιότητες στελεχών που για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ρόλους ευθύνης στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση και θα εργαστεί για να επαληθεύσει τις προσδοκίες όλων για μία Δυτική Ελλάδα που θα είναι πρωταθλήτρια βιώσιμης ανάπτυξης, τόπος προκοπής και κοινωνικής προστασίας.
Οφείλω, ωστόσο, να επισημάνω ότι οι θέσεις ευθύνης δεν υπηρετούνται μόνο από εκείνους που αναλαμβάνουν επικεφαλής χαρτοφυλακίων, αλλά από το σύνολο των στελεχών της παράταξής μας. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας, δικαιώνοντας την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν. Και όλοι μαζί θα συνεργαστούμε με το σύνολο των τοπικών φορέων και των άξιων υπηρεσιακών στελεχών της ΠΔΕ για να σηκώσουμε ψηλότερα τη Δυτική Ελλάδα.
Έτσι κι αλλιώς, σε αυτή την προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει. Γιατί αυτός ο τόπος δεν ανήκει σε κάποιους ή σε μερικούς, ανήκει σε όλους μας!»

agrinionews.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288