Αρχική » ΣΕ ΒΛΕΠΩ » Πλύσιμο πλατειών και πεζοδρόμων στο κέντρο της Άρτας – Να απελευθερώσουν τους κοινόχρηστους χώρους καλούνται οι επιχειρήσεις

Πλύσιμο πλατειών και πεζοδρόμων στο κέντρο της Άρτας – Να απελευθερώσουν τους κοινόχρηστους χώρους καλούνται οι επιχειρήσεις

Κοινoποίηση:

Πλύσιμο πλατειών και πεζοδρόμων στο κέντρο της Άρτας θα διενεργήσει η Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Αρταίων, αύριο Τετάρτη 1 Μαΐου, κατά τις πρωινές ώρες (έναρξη 2 π.μ.).

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή και καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους, σήμερα ξημερώματα Μ. Τετάρτης (1-5-2024) οφείλουν να περιορίσουν τα τραπεζοκαθίσματά τους, ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην προκληθούν ζημιές.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης του Δήμου Αρταίων, εφιστά την προσοχή των διερχομένων κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αρταίων , σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, συνεχίζουν το έργο τους, που αφορά στην καλύτερη εικόνα της πόλης, με συνέπεια στο πλύσιμο των πλατειών, των δρόμων και γενικά των κοινόχρηστων χώρων.

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόησή τους και τονίζει ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας!

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288