Αρχική » EXODOS » Ποδηλατάδα όπως παλιά στην Πρέβεζα την Κυριακή 2 Ιουνίου

Ποδηλατάδα όπως παλιά στην Πρέβεζα την Κυριακή 2 Ιουνίου

Κοινoποίηση:
Συμμετέχοντας στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που είναι η 3η Ιουνίου ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τους Φορείς ΔΙΕΚ Πρέβεζας και ΣΔΕ (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) Πρέβεζας , διοργανώνουν ποδηλατάδα την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί.
Με αφετηρία τον πεζόδρομο των Δικαστηρίων μικροί και μεγάλοι θα κάνουν μια όμορφη βόλτα, θα δουν τις γραφικές γειτονιές της πόλης και συνάμα θα στείλουν ηχηρό μήνυμα για τα οφέλη του ποδηλάτου, την αναβάθμιση των υποδομών και βέβαια τη χρήση των κανόνων οδικής ασφάλειας στις μετακινήσεις.
Η ποδηλατάδα θα ξεκινήσει από τα δικαστήρια,θα συνεχίσει στην παραλιακή ζώνη μέχρι την Κυανή Ακτή, θα κινηθεί περιμετρικά του Κάστρου Αγ. Γεωργίου και μέσω του κυκλικού κόμβου θα επιστρέψει στη Λ.Ειρήνης μέχρι Φόρο στη συνέχεια δεξιά Αντιτάνων – Ανθόκηπος – Σπηλιάδου με τερματισμό και πάλι στα Δικαστήρια.
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πρέβεζας Χρήστος Μάκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλη τη σχολική κοινότητα και όλους όσοι αγαπούν το ποδήλατο να συμμετέχουν στην ποδηλατάδα όπως παλιά.
Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας τηλ. 2682025325 .

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288