Αρχική » 7 EDITION » Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας “Ο Μακρυγιάννης” – Συμμετοχή της χορωδίας στο φεστιβάλ Βελιγραδίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας “Ο Μακρυγιάννης” – Συμμετοχή της χορωδίας στο φεστιβάλ Βελιγραδίου

Κοινoποίηση:

Για τη Σερβία ταξίδεψε η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» προκειμένου να συμμετάσχει στο 7ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Βελιγραδίου.

Η Αρτινή χορωδία θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Vlada Divljan” του Βελιγραδίου. Την ίδια βραδιά θα εμφανισθούν επίσης τρεις ιδιαίτερα αξιόλογες Σερβικές χορωδίες: η διεθνούς φήμης Ακαδημαϊκή Χορωδία “Obilić”, η Μεικτή Χορωδία του Υπουργείου Άμυνας

Stanislav Binicki” και η Ακαδημαϊκή Χορωδία “Španac”.

Την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» διευθύνει ο μαέστρος Αντώνης Βερβέρης, και συνοδεύουν οι: Νέλλη Σταχοσίδου και Αργύρης Χαλαμούτης (πιάνο), Στέλλα Γιωτοπούλου (φλάουτο) και Κατερίνα Πανδή (κλαρινέτο). Σολιστικά μέρη αποδίδουν οι: Έφη Δήμου, Καλλιόπη Μυτιληναίου και Δήμητρα Μπίζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της χορωδίας μας στο εν λόγω φεστιβάλ εκφράζει τη γενικότερη επιθυμία του μελών του συλλόγου μας για υλοποίηση δράσεων εξωστρέφειας διεθνούς εμβέλειας, όπως ήταν και το 2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Άρτας που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε ναούς της πόλης μας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288