Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Πως πυροβολήθηκε ο 43χρονος κυνηγός κατά λάθος σε ενέδρα για αγριογούρουνα

Πως πυροβολήθηκε ο 43χρονος κυνηγός κατά λάθος σε ενέδρα για αγριογούρουνα

Κοινoποίηση:

Σε κρίσιμο χειρουργείο στο νοσοκομείο της πόλης υποβάλλεται ο 43χρονος κυνηγός από τη Φλώρινα, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια κυνηγιού για αγριογούρουνα, όταν, κατά λάθος, πυροβολήθηκε από μέλος της ομάδας που συμμετείχε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους προς την περιοχή του Αετού στη Φλώρινα και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το χωριό, προς τα ορεινά, έστησαν την ενέδρα για αγριογούρουνα.

Ωστόσο, ο 43χρονος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο, κινήθηκε κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο, ακούγοντας τον σχετικό θόρυβο και βλέποντας φύλλα να κουνιούνται, και να πυροβολήσει, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα.

Ο άτυχος 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες του σοβαρού αυτού περιστατικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή ένα από τα άλλα δυο άτομα της ομάδας.

Συνελήφθησαν 3 κυνηγοί για τον τραυματισμό του 49χρονου

Συνελήφθησαν οι 3 κυνηγοί που κυνηγούσαν σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 49χρονου, που κυκλοφορούσε στην περιοχή με τους φίλους του, με σκοπό να κυνηγήσει και ο ίδιος.

Το Τμήμα Ασφαλείας της Φλώρινας έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης και προχώρησε στη σύλληψη των τριών κυνηγών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.

Την ίδια ώρα, ο 49χρονος τραυματίας κυνηγός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, μετά το χειρουργείο που υπεβλήθη στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς υπέστη διαμπερές τραύμα στην κοιλιά του.

Ο τραυματισμός του 49χρονου συνέβη όταν ο ίδιος κινήθηκε πίσω από έναν θάμνο που είχε στήσει καρτέρι, με αποτέλεσμα ένας 65χρονος από την παρέα των κυνηγών να τον περάσει για αγριογούρουνο και να τον πυροβολήσει.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288