Αρχική » 7 EDITION » Πρέβεζα: Aντιδράσεις σωματείων για τον θάνατο σε τροχαίο 22χρονου διανομέα

Πρέβεζα: Aντιδράσεις σωματείων για τον θάνατο σε τροχαίο 22χρονου διανομέα

Κοινoποίηση:

Ο θάνατος 22χρονου διανομέα σε τροχαίο δυστύχημα προκαλεί αντιδράσεις στην Πρέβεζα. Ο νεαρός, οδηγώντας μηχανάκι με παραγγελία, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ακτίου – Αγίου Νικολάου, μετά τα διόδια του Ακτίου, συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του θύματος και κάνει λόγο για “αποδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών”, ενώ επαναφέρει το αίτημα για ελέγχους και ορισμό τεχνικού ασφαλείας στο Νομό. Ταυτόχρονα ζητάει την άμεση διερεύνηση του περιστατικού.

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Πρέβεζας, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “εργατικό δυστύχημα” και εκφράζει βαθιά θλίψη για τον χαμό του νεαρού. Καταγγέλλει επίσης «έλλειψη μέτρων προστασίας και ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες» και καλεί τους εργαζόμενους διανομείς να οργανωθούν και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Και άλλα σωματεία έχουν εκδώσει ανακοινώσεις κατακρίνοντας τις συνθήκες εργασίας των διανομέων και την έλλειψη μέτρων προστασίας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288