Αρχική » ΠΡΕΒΕΖΑ » Πρέβεζα: Δυο Σαββατοκύριακα γεμάτα με κέφι και ρυθμό – Η Βασίλισσα του καρναβαλικού Κομιτάτου

Πρέβεζα: Δυο Σαββατοκύριακα γεμάτα με κέφι και ρυθμό – Η Βασίλισσα του καρναβαλικού Κομιτάτου

Κοινoποίηση:

Δυο Σαββατοκύριακα γεμάτα με κέφι και ρυθμό από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του καρναβαλικού κομιτάτου το καρναβάλι δεν είναι απλά ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που ξεκινούν από το φθινόπωρο με διάφορες εκδηλώσεις, όπου κυριαρχούν το γλέντι, το κέφι και η διασκέδαση!

Ο κ. Λούπας αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου με τις μικρές Απόκριες, το Σάββατο 9 Μαρτίου και την ποδαράτη παρέλαση και τον Αποκριάτικο γάμο την Κυριακή 10 Μαρτίου που θα ξεκινήσει από το Φόρο για να καταλήξει σε ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία Ανδρούτσου.

Η Βασίλισσα του καρναβαλικού Κομιτάτου Αγγελική Παππά κάλεσε όλο τον κόσμο να έρθει και να διασκεδάσει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την επιτυχημένη διεξαγωγή του καρναβαλιού.

Ο Σπύρος Πλέουρας ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν οικονομικά τις εκδηλώσεις το Δήμο Πρέβεζας , την Αντιπεριφέρεια και το Επιμελητήριο σημειώνοντας ότι τα έξοδα για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι πολλά.

Προέτρεψαν του καταστηματάρχες να μπουν στο παλμό του καρναβαλιού αλλά και όλους του Πρεβεζάνους να γίνουν μέρος της πολύχρωμης γιορτής που θα κορυφωθεί με τη μεγάλη με άρματα παρέλαση το Σάββατο 16 Μαρτίου με τη συμμετοχή καρναβαλιστών από όλη την Ήπειρο αλλά και την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, ακόμη και από την Γερμανία!

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288