Αρχική » ΠΡΕΒΕΖΑ » Πρέβεζα: Φαντασμαγορική η έναρξη του καρναβαλιού – Eικόνες

Πρέβεζα: Φαντασμαγορική η έναρξη του καρναβαλιού – Eικόνες

Κοινoποίηση:

Με κέφι ,ζωντάνια , μεγάλα χαμόγελα και δεκάδες βεγγαλικά η πόλη της Πρέβεζας γιόρτασε την έναρξη του καρναβαλιού 2024.

Πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαία έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων με αποκριάτικα δρώμενα που παρουσίασαν σύλλογοι της περιοχής. Αμέσως μετά η γιορτή συνεχίστηκε στην πλατεία Ανδρούτσου με συναυλία με την Αναστασία.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος κήρυξε την έναρξη του καρναβαλιού δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για την δυναμική παρουσία της νεολαίας ,δίνοντας την υπόσχεση ότι κάθε χρόνο η συναυλία θα είναι μεγαλύτερη.

Ο κ. Γεωργάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι του Καρναβαλικού Κομιτάτου (που συνδιοργάνωσαν μαζί με τον Δήμο την συγκεκριμένη εκδήλωση) τον έπεισαν ότι η Πρέβεζα διοργανώνει το μεγαλύτερο καρναβάλι της περιοχής.

Τέλος αναφέρθηκε και στον ιστορικό θεσμό του καρναβαλιού των γυναικών προαναγγέλλοντας μια γιορτινή περίοδο με δρώμενα κάθε Σαββατοκύριακο και κορύφωση το τριήμερο της τελευταίας αποκριάς και τα παραδοσιακά Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και πλήθος Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και πλήθοςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που χορεύουν και γάμος

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288