Ήρθε εδώ το μεικτό. Το έδιωξα το δασαρχείο γιατί δεν μπορούσε να κάνει αυτοψία. Έμεινε μόνο η κτηματική και στην προσπάθεια να βρει κάτι και μου σφράγισαν τα σκίαστρα μόνο που βάζω τις βάρκες από κάτω για σκιά. Λειτουργώ κανονικά στο υπόλοιπο κομμάτι. Κάθισαν εμένα να με δείξουν σαν έναν κροίσο της Ρόδου που έφτιαξε τα beach bar. Το μεγάλωσαν όσο μπορούσαν και άφησαν να φανεί ότι εδώ έγινε η παράβαση της χρονιάς. Είναι σε ένα μέρος που τα ξήλωσα εγώ μέσα σε μια ώρα. Δουλεύω κανονικά όπως βλέπετε. Μου βεβαίωσαν 6.000€ πρόστιμο για σκίαστρα. Να μην με προειδοποιήσουν ξήλωσε τα. Θα κάνω αίτηση ακύρωσης και θα τους κυνηγήσω. Όλοι πιστεύουν τώρα ότι έχω κλείσει», είπε στο DEBATER.

Μπορεί να είναι εικόνα πλεούμενο και κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα λίμνη
Ο ιδιοκτήτης αναφέρει στο fb
Η προσπάθεια των υπηρεσιών Δασαρχείου και Κτηματικής υπό την καθοδήγηση κρυφών συμφερόντων κατάφερε ύστερα από επίμονες προσπάθειες να αποδείξουν το πόσο ανεύθυνοι κσι γελοίοι είναι σφραγίζοντας έναν χώρο που σκιαζόνταν οι βάρκες για τις ανάγκες της επιχείρησης προσομειώνοντας την λίμνη Ζηρός με τα beach bar της Ρόδου και της Μυκόνου.
Ειλικρινά νιώθω πολύ περήφανος που μέσο της μικρής μου επιχείρησης αποδεικνύω με τραγελαφικό τρόπο την κατάντια της τοπικής δημόσιας διοίκησης οι οποίοι στην προσπάθεια να σώσουν το τομάρι τους από τις ανεπίτρεπτες σωρεία παράβασεις καθήκοντος που έχουν κάνει εις βάρος μου όλα αυτά τα χρόνια ξεφτιλίζονται με τον πιο ποταπό τρόπο τιμωρόντας με με διοικητικό πρόστιμο 6000 ευρώ για κάποια σκίαστρα και δίχτυα.
Το εκδικητικό τους μένος- επειδή είχα το θάρρος να τους ξεμπροστιάσω δημόσια στα κανάλια για την ανεπάρκεια και την κακοδιαχείρηση που έχω υποστεί -έχει εκτροχιαστεί και είναι φανερό οτι η προβολή και δυσφημησή μου σαν ασυνείδητο καιροσκόπο οφείλεται στον πανικό που τους έχει καταλάβει για να καλύψουν τα νώτα τους σ’αυτό που σε λίγο θα επέλθει στα έδρανα των δικαστηρίων.
Η αλήθεια είναι οτι είμαι μόνος μου μπροστά σε μέγαλα πρόστιμα ,αγωγές που πρέπει να καλύψω ξοδεύοντας χρόνο σε δικηγορικά γραφεία και να διατηρώ την δουλειά μου στην λίμνη με όλα τα εμπόδια που καθημερινά μου στήνουν με τα τσιράκια τους.
Δεν ξέρω αν στο τέλος θα κερδίσω το σίγουρο είναι οτι δεν θα κάνω για κανέναν
τιποτένιο πίσω…
Λουκάς…

Ειδήσεις σήμερα: