Πρέβεζα: Οδηγίες προς κτηνοτρόφους για τις σφαγές – Υποχρεωτικοί έλεγχοι

Κοινoποίηση:

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της περιοχής αρμοδιότητας της ότι, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, προβλέπεται υποχρεωτική δειγματοληψία των αιγοπροβάτων με σκοπό τη μετακίνηση για σφαγή εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων για την Ευλογιά.

Οι κτηνοτρόφοι πρέπει να επικοινωνούν με τις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές ώστε να δηλώνουν τον αριθμό των ζώων (παρτίδας) και την ημερομηνία μετακίνησης για σφαγή.

Η δήλωση είναι απαραίτητο να γίνεται τουλάχιστον μία βδομάδα πριν την επικείμενη μετακίνηση προκειμένου να προγραμματίζεται και να διασφαλίζεται η ομαλή διαδικασία της υποχρεωτικής δειγματοληψίας αλλά και η απρόσκοπτη λειτουργία των σφαγείων ώστε να καταστεί δυνατή η σφαγή των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές στις οποίες υπάγονται :

Υποδιεύθυνση ΠΕ Πρέβεζας : 2682027778
Κτηνιατρικό Γραφείο Θεσπρωτικού : 2683031480
Κτηνιατρικό Γραφείο Καναλακίου : 2684360414
Κτηνιατρικό Γραφείο Φιλιππιάδας : 2683022294

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799