Αρχική » ΑΘΛΗΤΙΚΑ » Πρέβεζα: Πανελλήνιο τουρνουά beach handball ανδρών – Live streaming από το περιφερειακό κανάλι ART TV

Πρέβεζα: Πανελλήνιο τουρνουά beach handball ανδρών – Live streaming από το περιφερειακό κανάλι ART TV

Κοινoποίηση:

Στη μαγευτική παραλία της Λούτσας στην Πρέβεζα του Δήμου Πάργας θα διεξαχθεί και φέτος για ακόμη μια χρονιά, από το 1999, στις 13 και 14 Ιουλίου, το πανελλήνιο τουρνουά beach handball ανδρών, που είναι ενταγμένο στο πανευρωπαϊκό σιρκουί και στο 25o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Loux.

Ένα τουρνουά θεσμός στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους με συμμετοχή ομάδων από κάθε άκρη της Ελλάδας, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τα Χανιά. Ένα θέαμα συναρπαστικό στην άμμο, ένα άθλημα εντυπωσιακό, που φέτος θα παρουσιαστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι τον επόμενο μήνα και φιλοδοξεί να γίνει ο βασιλιάς της άμμου.

Το πανελλήνιο τουρνουά εντάσσεται σε μια σειρά τουρνουά που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, το αθλητικό σωματείο Αναγέννηση Άρτας , την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Πάργας και την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα η Εθνική Ομάδα Γυναικών συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατέλαβε την 10η θέση, ενώ το 2018 ήταν Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Καζάν της Ρωσίας και το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας της τότε είχε διεξαχθεί στο τουρνουά της Λούτσας.

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια και δίπλα στη θάλασσα κι έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αγώνες beach handball υψηλού επιπέδου, που θα καλυφθούν με live streaming από το περιφερειακό κανάλι του ART TV.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288