Πρώην υπουργός, πρώην υφυπουργός και 11 βουλευτές στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ

Κοινoποίηση:

Ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο σηματοδοτεί η δεύτερη δικογραφία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η δεύτερη δικογραφία για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ που αφορά τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων διαβιβάζεται από την ευρωπαϊκή εισαγγελία στον Αρειο Πάγο με κατεύθυνση τη Βουλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του in.gr, η δικογραφία περιλαμβάνει 11 βουλευτές για τους οποίους τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας προκειμένου ποινικά να ελεγχθούν για συμμετοχή στο σκάνδαλο των επιδοτήσεων.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα δύο πολιτικών προσώπων ενός πρώην υπουργού κι ενός πρώην υφυπουργού για τους οποίους ζητείται να κινηθεί η διαδικασία με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το κλιμάκιο της ευρωπαΐκής εισαγγελίας εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις.

Η έρευνα συνεχίζεται για όσα πρόσωπα προκύψουν.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799