Αρχική » ωTOP STORY » «Προμελετημένο το έγκλημα, ήρθε από την Άρτα μόνο για αυτόν τον σκοπό» -Τι λέει η πλευρά του πατέρα της Κυριακής

«Προμελετημένο το έγκλημα, ήρθε από την Άρτα μόνο για αυτόν τον σκοπό» -Τι λέει η πλευρά του πατέρα της Κυριακής

Κοινoποίηση:

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε η συνήγορος του πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα (1/3), έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων όπου είχε σπεύσει για να ζητήσει βοήθεια από τις Αρχές.

Η κυρία Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στην εκπομπή υπογράμμισε ότι το έγκλημα με δράστη τον 39χρονος πρώην σύντροφο της κοπέλας ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο. Όπως είπε δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

Τι ισχυρίστηκε η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης Κυριακής
«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδευμένο, υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/03/2024 από την Αρτα προς την Αθήνα με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του», είπε η κυρία Μαζαράκη στην αρχή της τοποθέτησής της.

Ερωτώμενη για το αν ο πατέρας της Κυριακής γνώριζε για τα όσα βίωνε το παιδί του στο πλευρό του μετέπειτα δολοφόνου του η δικηγόρος απάντησε όχι.

«Δυστυχώς πατέρας της Κυριακής, όλα αυτά τα χρόνια που υπήρχε αυτή τη η σχέση δεν τελούσε σε γνώση. Κάποιες φορές, είχε κάποιες υποψίες, αλλά δυστυχώς το θύμα φρόντιζε και τις κάλυπτε, τις έκρυβε προκειμένου να μην αναστατώνει να μην στενοχωρεί το οικογενειακό της περιβάλλον και ιδιαίτερα τον πατέρα της».

Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό του δράστη ότι είχε το μαχαίρι μαζί του για να αυτοτραυματιστεί μπροστά της η κυρία Μαζαράκη ήταν απόλυτη: «Ο τρόπος με τον οποίο έχει ενεργήσει αν μη τι άλλο μαρτυρά τον ανθρωποκτόνο δόλο του, το προμελετημένο του σχεδίου του, αν μη τι άλλο ο τρόπος με τον οποίο έχει επιτεθεί στην άτυχη Κυριακή, η ένταση των χτυπημάτων και στα ζωτικά σημεία που την έχει πλήξει, όπως θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να ζούσε».

Για την απόπειρα αυτοκτονία που έκανε στη φυλακή την οποία ο πατέρας της Κυριακής χαρακτήρισε κόλπα, η κυρία Μαζαράκη σημείωσε:

«Είναι προσβολή, για εμάς όλα αυτά είναι υποκριτικά, είναι στα πλαίσια του σχεδίου του μόνο και μόνο για να τύχει ευμενούς αντιμετώπισης ως δολοφόνος που είναι». Και συμπλήρωσε: «Τουλάχιστον τα δύο τελευταία 24ωρα όπως μπορούμε και εμείς να υποθέσουμε και τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα έγγραφα αν μη τι άλλο ήταν από τις 30 Μαρτίου που έχει έλθει από την Αρτα στην Αθήνα».

Η κυρία Μαζαράκη, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι 4 δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288