Αρχική » ωTOP STORY » Πυροβολισμοί στο Νοσοκομείο Άρτας: Σε σοκ γιατροί και νοσηλευτές – Nοσηλεύεται φρουρούμενος o ασθενής με το ψαλίδι

Πυροβολισμοί στο Νοσοκομείο Άρτας: Σε σοκ γιατροί και νοσηλευτές – Nοσηλεύεται φρουρούμενος o ασθενής με το ψαλίδι

Κοινoποίηση:

Αδιανόητες σκηνές με ασθενή να απειλεί με ψαλίδι και πυροβολισμούς από την Αστυνομία, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (07.04.2024) στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Χθες τα μεσάνυχτα, ασθενής με ψυχική νόσο στο Νοσοκομείο Άρτας, που -σύμφωνα με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική ως παθολογικό περιστατικό- επιτέθηκε και απειλούσε τους πάντες με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας που για εκφοβισμό πυροβόλησε στον αέρα.

Σε σοκ γιατροί και νοσηλευτές

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο διαμορφωμένο δωμάτιο ασφαλείας της πνευμονολογικής κλινικής.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου που ειδοποιήθηκε και κατέφτασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, αναγκάσθηκε να αντικαταστήσει το προσωπικό από τις δύο κλινικές, λόγω της ταραχής και του σοκ που είχαν υποστεί.

«Τι άλλο θα δούμε στα νοσοκομεία… Είμαστε στο έλεος του κάθε νταή. Τι πρέπει να γίνει, για να ληφθούν μέτρα; Όταν συμβεί το κακό τότε να δούμε τι θα έχουν να μας πουν. Για δουλειά πάμε όχι για πόλεμο», σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288