Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Ορκίστηκαν ο νέος υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης και οι τρεις υφυπουργοί

Κοινoποίηση:

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η τελετή ορκωμοσίας του νέου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, καθώς και των τριών νέων υφυπουργών, Χάρη Θεοχάρη, Γιάννη Ανδριανού και Χρήστου Δερμεντζόπουλου.

Μετά την ορκωμοσία και τις υπογραφές για την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο νέος υπουργός και οι τρεις υφυπουργοί είχαν σύντομη συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς στις 12 το μεσημέρι ακολουθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο μίνι ανασχηματισμός ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Έτσι, έπειτα από απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει ο Θάνος Πλεύρης (στη θέση του Μάκη Βορίδη). Παράλληλα, Υφυπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Χάρης Θεοχάρης (αντί του Τάσου Χατζηβασιλείου), Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Γιάννης Ανδριανός (αντί του Διονύση Σταμενίτη) και Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος (αντί του Χρήστου Μπουκώρου).

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799