Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Σάλος με Κασσελάκη από την Ήπειρο: «Συγκαλύπτουν εγκλήματα και υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»

Σάλος με Κασσελάκη από την Ήπειρο: «Συγκαλύπτουν εγκλήματα και υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»

Κοινoποίηση:

Σάλο προκάλεσε δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με κατοίκους της Ηγουμενίτσας, είπε σε κάποιον εξ αυτών που του είπε ότι θέλουμε πατριώτες, από λόγια έχουμε χορτάσει. «Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πολλοί» είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης για να προσθέσει: «Και άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Ρωμανός: «Η χυδαιότητα και η κατηφόρα του Κασσελάκη δεν έχουν τελειωμό»
Σε έντονο ύφος ο Νίκος Ρωμανός απάντησε στο σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ατάκα του για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» σχολιάστηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ως άλλη μία «χυδαιότητα και αθλιότητα» από την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ν. Ρωμανός τόνισε παράλληλα, πως «ο Πολακισμός είναι επίσημα η ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ».

Η δήλωση Ρωμανού:

«Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι “Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά”. Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό! Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος. Να τον χαίρονται»

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288