Σήλια Κριθαριώτη: Βραδινή εξόρμηση στην Πλάκα – Με ρομαντική διάθεση η σχεδιάστρια

Κοινoποίηση:

Η Σήλια Κριθαριώτη το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησε μία βραδινή εξόρμηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια διέσχισε το Θησείο, την Πλάκα και αποτύπωσε τη φωτισμένη Ακρόπολη, συνοδεύοντας το βίντεο της με το τραγούδι “Αθήνα” που είχε ερμηνεύσει η Ρένα Βλαχοπούλου, προσδίδοντας μία ρομαντική διάθεση στη βόλτα της.

Σήλια Κριθαριώτη: Βραδινή εξόρμηση στην Πλάκα - Με ρομαντική διάθεση η σχεδιάστρια

ΣΗΛΙΑ

ΣΗΛΙΑ

ΣΗΛΙΑ

Πριν λίγες ημέρες, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη και η Αλεξάνδρα Νίκα είχαν ένα δείπνο στη βρετανική πρωτεύουσα. Οι δύο φίλες απόλαυσαν ένα γεύμα στο εστιατόριο Carbone στο Λονδίνο που φημίζεται για τα ιταλο-αμερικάνικα πιάτα και είναι αδερφάκι του ομώνυμου εστιατορίου στη Νέα Υόρκη.

Για την εξόρμησή τους, η Σήλια Κριθαριώτη είχε επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι που απαρτιζόταν από ένα παντελόνι με άνοιγμα καμπάνα και ένα μεσάτο σακάκι με κουμπιά. Η Αλεξάνδρα Νίκα είχε επιλέξει ένα τύπου lingerie animal print φόρεμα που συνδύασε με πολύ κομψές γόβες.

 

σηλια

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799