Αρχική » ΙΩΑΝΝΙΝΑ » Στα Ιωάννινα την Πέμπτη ο Β. Κικίλιας – Συσκέψεις για τις φυσικές καταστροφές και συνάντηση με Α. Καχριμάνη

Στα Ιωάννινα την Πέμπτη ο Β. Κικίλιας – Συσκέψεις για τις φυσικές καταστροφές και συνάντηση με Α. Καχριμάνη

Κοινoποίηση:

Στα Ιωάννινα θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 4/1, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Ο υπουργός θα πραγματοποιήσει το πρωί ευρεία σύσκεψη στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου με αντικείμενο την επιχειρησιακή διαχείριση επιπτώσεων από ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και τη στρατηγική πρόληψης που αναπτύσσεται για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο συντονιστής Ηπείρου, υποστράτηγος Κοντογιάννης Δημήτριος, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, ταξίαρχος Βασδέκης Απόστολος, ο διοικητής της ΠΥ του νομού Ιωαννίνων, πύραρχος Οικονόμου Βασίλειος, ο διοικητής της ΠΥ του νομού Θεσπρωτίας, πύραρχος Μπαλάτσος Ευάγγελος, ο διοικητής της ΠΥ του νομού ‘Αρτας, πύραρχος Κίτσιος Κωνσταντίνος, ο διοικητής της ΠΥ του νομού Πρέβεζας, πύραρχος Μικρούλης Αθανάσιος, ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων, αντιπύραρχος Γκόλιας Αθανάσιος, ο διοικητής της 5ης ΕΜΟΔΕ Ιωαννίνων, επιπυραγός Βλέτσας Γεώργιος, ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωαννίνων, αντιπύραρχος Τσουμάνης Δημήτριος, ο διοικητής του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωαννίνων, αντιπύραρχος Δεληγιάννης Φώτιος, και ο διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωαννίνων, αντιπύραρχος Τζάλας Ιωάννης.

Το μεσημέρι, ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288