Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στην Άρτα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς , και πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης (photos)

Στην Άρτα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς , και πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης (photos)

Κοινoποίηση:

Στην Άρτα  βρέθηκε χθες Τρίτη 4/6 και το πρωινό της Τετάρτης 5/6 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς , και πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης.

 Ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του μαζί με στελέχη και μέλη της τοπικής οργάνωσης σε φυτώρια θερμοκήπια και παραγωγικές μονάδες της Άρτας.
 Στη συνέχεια συζήτησε με μέλη της Νέας Αριστεράς, πολίτες και ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα.

Η υποδοχή για τον πρώην υπουργό ήταν ιδιαίτερα θερμή και το ενδιαφέρον του κόσμου έκδηλο.

 Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Άρτας όπου ο πρόεδρος Γιάννης Γκολομαζος του έκανε γνωστά τα επιχειρηματικά προβλήματα της περιοχής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημητρης Χουλιάρας , του ανέδειξε τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι μικρές-μικρομεσαίες εμπορικές επιχείρησης της περιοχής.

Έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης μας , όπου με μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σταθάκης στάθηκε στην μεγάλη ακρίβειαπου ταλανίζει τα νοικοκυριά, αλλά και στους λόγους που είναι ζωτικό η Νέα Αριστερά να στηριχτεί στις επικείμενες Ευρωεκλογές της Κυριακής, καθώς είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει ένα αντιπαραθετικό πρόγραμμα στην Κυβέρνηση της Δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288