Αρχική » ωTOP STORY » Στην Ήπειρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ΠΑΣΧΑ…

Στην Ήπειρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ΠΑΣΧΑ…

Κοινoποίηση:

Στην καθημερινότητα επικεντρώνει την προεκλογική τακτική του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας έμφαση στα ζητήματα της οικονομίας, της ασφάλειας και των υποδομών, τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο των παρεμβάσεών του.

Παράλληλα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, ανεβάζουν ρυθμούς οι κομματικές μηχανές, με περιοδείες υπουργών και βουλευτών σε όλη τη χώρα, ενώ τίθενται πιο επιτακτικά τα διλήμματα της κάλπης.

Τις επόμενες 49 ημέρες μέχρι τις ευρωεκλογές ο κ. Μητσοτάκης στοχεύει να επισκεφθεί όλες τις περιφέρειες της χώρας ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών, όπως έπραξε και στις εθνικές εκλογές του 2023.

Στον δρόμο έχουν ήδη βγει υπουργοί και βουλευτές του κόμματος για να συσπειρώσουν τη βάση της ΝΔ και τους ψηφοφόρους που τη στήριξαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα εντείνει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα αμέσως μετά το Πάσχα. Περιοδεία αναμένεται να υπάρξει και στην Ήπειρο με ποιο πιθανή την ημερομηνία την εβδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ και συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.

Υπάρχει και η εκδοχή η επίσκεψη να γίνει μετά την Κυριακή του Θωμά. Όπως και να ΄χει αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Ήπειρο, παρότι σε αυτή την Περιφέρεια δεν αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία κανένα πρόβλημα!

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288