Αρχική » BEST OF NETWORK » Στην κορυφή το Επιμελητήριο Πρέβεζας…

Στην κορυφή το Επιμελητήριο Πρέβεζας…

Κοινoποίηση:
Στην πρώτη πρόσκληση υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης, στο πρόγραμμα Interreg
VI-A Ελλάδα-Ιταλία 2021-2027 , καταθέσαμε συνολικά 5 προτάσεις, τον μέγιστο αριθμό που δικαιούται κάθε φορέας, σε συνεργασία με φορείς όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας , Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ιταλίας, Δήμους, Επιμελητήρια κ.ά.
Μαζί με τα στελέχη μας και τους συνεργάτες μας προσπαθούμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων μελών μας.
Εχοντας πλέον την εμπειρία της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου, όπου το Επιμελητήριο Πρέβεζας ήταν για πρώτη φορά δικαιούχος σε 2 προτάσεις, με τα έργα Fresh Ways και Authentic Olive Net και έχοντας δείξει άριστα δείγματα συνεργασίας με τους Ιταλούς εταίρους, καταθέσαμε το μέγιστο των προτάσεων διεκδικώντας ανάλογες χρηματοδοτήσεις.
Να ευχαριστήσω τα στελέχη του Επιμελητήριου Πρέβεζας για την άριστη συνεργασία και καθοριστική συμβολή τους στην σύνταξη και υποβολή των προτάσεων στο απαιτητικό πρόγραμμα του Interreg.
Γιάννης Μπούρης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Interreg FIRST CALL FOR PROJECT PROPOSALS OF COMMON PROJECTS Submission of the Concept Note from 15/12/2023 until 31/01/2024"

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288