Αρχική » ΣΕ ΒΛΕΠΩ » Στο Δημάρχο Αρταίων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Στο Δημάρχο Αρταίων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Κοινoποίηση:

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), κ. Ευάγγελο Λιόλιο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο, όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού κ. Χρήστος Γιώτης και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαρακλιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίων κ. Χρήστος Παπανικολάου, και παράγοντες των Αθλητικών Σωματείων Καλαθοσφαίρισης του Νομού.

Ο Δήμαρχος Αρταίων καλωσόρισε τον κ. Λιόλιο μιλώντας με επαινετικά λόγια για τις ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στην προώθηση του μπάσκετ. Στη συζήτηση που είχαν δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τους εθελοντές και παράγοντες των Σωματείων που αφιερώνουν από την προσωπική τους ζωή χρόνο για να συμβάλουν με τον καλύτερο τρόπο στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος.

Ως Δημοτική Αρχή στοχεύουμε στην ομαδικότητα, στο να αλλάξουμε τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης μας. Κινούμαστε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα για την Άρτα. Βάλαμε ένα πλάνο πενταετίας, ώστε μέσα σε αυτό να γίνουν στην πόλη μας μεγάλες Αθλητικές Διοργανώσεις».

Ο κ. Λιόλιος εξέφρασε την εκτίμησή του για την υποστήριξη του Δημάρχου και τη δέσμευσή του για την προώθηση της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή. Στη δήλωσή του ανέφερε: «Επικεντρώνεστε στην ψυχική και σωματική υγεία των πολιτών και αυτό δείχνει το βαθύ αίσθημα ενσυναίσθησης το οποίο έχετε. Το ότι ενδιαφερθήκατε από την πρώτη κιόλας στιγμή της θητείας σας για τον Αθλητισμό, σάς τιμά πολύ. Διοργανώνοντας Αθλητικά γεγονότα, να είστε σίγουροι, ότι το αποτέλεσμα για την πόλη θα έχει θετικό αποτύπωμα».

Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε την πρόθεση της ΕΟΚ να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Έφηβων, σε συνεργασία με τον Δήμο, ή οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη διοργάνωση, στην πόλη της Άρτας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι αθλητικοί παράγοντες του Νομού, με τους οποίους έγινε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Άπαντες επιδοκίμασαν την πρωτοβουλία του Δήμου και τις ενέργειες που αναλαμβάνει για την εξύψωση του Αθλητικού Ιδεώδους.

Έθεσαν τα αιτήματά τους, τις προτεραιότητες και τους προβληματισμούς τους για τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν στις υποδομές και που πρέπει άμεσα να καλυφθούν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή δώρων, τα οποία συμβολίζουν την αρχή της συνεργασίας για την ευημερία των πολιτών και την ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Ο κ. Λιόλιος δώρισε στον Δήμαρχο Αρταίων τη φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνικής Ελλάδος. Με τη σειρά του ο κ. Σιαφάκας δώρισε στον Πρόεδρο τον ψηφιακό οδηγό της πόλης μας.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ελπίδα ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει σε πολλές επιτυχημένες πρωτοβουλίες για την προώθηση του Αθλητικού Πνεύματος και της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288