Αρχική » 7 EDITION » Στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.

Στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.

Κοινoποίηση:

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης.
Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελούνταν από τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγουλά, τον τοπικό Βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλειο Γιόγιακα, και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας Χαράλαμπο Αθανασίου.
Το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης, ο Γενικός Διευθυντής Άλκης Μπανταλούκας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.


Ο Πρόεδρος, κ. Πετανίτης, ανέπτυξε διάφορα θέματα του κλάδου τονίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα και τις επιδοτήσεις που δικαιούνται οι Συνεταιρισμοί ως μεταποιητικές επιχειρήσεις.
Ταυτόχρονα ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα έργα που προτίθεται να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός και είναι στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος με την αξιοποίηση των αποβλήτων των πτηνοτροφείων σε μονάδα συμπαραγωγής ρεύματος μέσω βιοερίου και οργανικού λιπάσματος καθώς και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη στέγη του κτιρίου.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις παράνομες «Ελληνοποιήσεις» κρέατος και τόνισε ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους θα πρέπει να αυστηριοποιήσουν τους ελέγχους ώστε να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των εγχώριων επιχειρήσεων για να μην υπάρχει και παραπλάνηση του καταναλωτή!
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης έδειξε ότι είναι γνώστης των συγκεκριμένων θεμάτων αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πτηνοτροφεία ενώ εξήρε και το έργο που έκανε ο Γιώργος Στύλιος επί ημερών του στο συγκεκριμένο Υφυπουργείο.
Υποσχέθηκε ότι θα ασχοληθεί ενεργά με τα ζητήματα που τέθηκαν και θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού να αυξήσει περαιτέρω την κερδοφορία του αλλά και την ανάπτυξή του.


Ο κ. Σταμενίτης έκανε την εξής δήλωση: «Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου η Ν.Δ. καλείται να δώσει μια μεγάλη μάχη, για να έρθει η χώρα μας ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη, με σταθερά και τολμηρά βήματα προς τα εμπρός. Η προσεχής ευρωπαϊκή κάλπη δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αδιαφορία και εφησυχασμό, αλλά οι πολίτες να επιλέξουν να στείλουν μήνυμα πολιτικής σταθερότητας και συνέχειας στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Η Νέα Δημοκρατία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, υπηρετώντας εδώ και 50 χρόνια το όραμα του Εθνάρχη Κων. Καραμανλή, με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, καλούμε τους Έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν ξανά την μόνη πολιτική δύναμη που έχει παρουσιάσει ρεαλιστικές προτάσεις και υπεύθυνες πολιτικές, για τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ε.Ε. την επόμενη ημέρα.

Έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό ότι δεν θα ξαναζήσουμε τις εποχές της χρεοκοπίας, αλλά ούτε και απαξίωσης της πατρίδας μας στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, για τα οποία απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Σήμερα έχοντας ανακτήσει την εθνική μας αυτοπεποίθηση προχωρούμε στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν εκ νέου για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την εθνική μας φωνή στην Ε.Ε.»

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288