Στον εισαγγελέα ο youtuber ιερέας και τα 7 μέλη της «ιερής» συμμορίας ναρκωτικών

Κοινoποίηση:

Στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο youtuber ιερέας και ο 40χρονος επίσκοπος, που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί και περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε, μια 52χρονη ήταν η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ο 46χρονος youtuber ιερέας και ο 40χρονος «συνάδελφός του» που λειτουργούσαν μαζί στην εκκλησία του Αγίου Παρθενίου κατηγορούνται για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, οι δύο ρασοφόροι φέρονται να έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών στην εκκλησία της οδού Λιοσίων ενώ από εκεί φέρεται να πέρναγαν ακόμα και χρήστες για να προμηθευτούν τη δόση τους.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799