Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων κ. Χριστόφορου Σιαφάκα με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ. Ευάγγελο Χαρμπή

Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων κ. Χριστόφορου Σιαφάκα με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ. Ευάγγελο Χαρμπή

Κοινoποίηση:

νημέρωση περί θεμάτων που αφορούν στην υγεία και στην ιατρική φροντίδα στην περιοχή μας είχε ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, στην εφ’ όλης της ύλης συζήτησή του με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Ευάγγελο Χαρμπή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στο Δημαρχείο της πόλης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας σε τοπικό επίπεδο, στη συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς και στην αντιμετώπιση ενδεχόμενων προκλήσεων στον τομέα της Υγείας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία του για συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, με στόχο την προώθηση πρωτοβουλιών και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Υγείας.

Ο κ. Χαρμπής υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των επιστημόνων και των τοπικών αρχών προς όφελος της κοινωνίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού διαβεβαίωση για τη συνεργασία και την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων που θα ενισχύσουν την καλή υγεία και την ευημερία των πολιτών στον Δήμο Αρταίων.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288