Αρχική » 7 EDITION » Συνέντευξη: Η Αναστασία Σίμου-Τάσιου είναι η νέα Πρόεδρος στην ΕΤΑΝΑΜ

Συνέντευξη: Η Αναστασία Σίμου-Τάσιου είναι η νέα Πρόεδρος στην ΕΤΑΝΑΜ

Κοινoποίηση:
H Αναστασία Σίμου-Τάσιου είναι η νέα Πρόεδρος στην ΕΤΑΝΑΜ.
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο με τον Βαγγέλη Πήχα, στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Άρτας 101,5 FM

Η εκλογή μου ως πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ασφαλώς και πολλαπλασιάζει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μου έναντι των συμπατριωτών/σών.
Οι ευχαριστίες μου είναι αληθινές.
Ευχαριστώ Θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλεξανδρο Καχριμανη για την στήριξη και την πρόταση του να είμαι ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού,τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες Άρτας και Πρέβεζας κ.Ψαθα και κ.Ιωαννου για την στήριξη τους και ασφαλώς τους συναδέλφους Δημάρχους που με ψήφισαν και ομόφωνα με εξέλεξαν πρόεδρο της ΕΤΑΝΑΜ :
κ.Σιαφακα,κ.Χασιακο,κ.Μιγδο,κ.Παπασιωζο,τον δήμαρχο Πάργας κ.Ζαχαρια, τον δήμαρχο Ζηρού κ.Ζυγουρη τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ.Δαρδαμανη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πρέβεζας κ.Γουση,τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Γιαννη Μπουρη, την κ.Κλουμπα Λεμονιά εκ μέρους της Αναπτυξιακής Ηπείρου και τον Διευθυντή του οργανισμού κ.Γεωργιο Αρμπυρο .

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Ένα υπόσχομαι. Αγώνα αληθινό, μεθοδικό ακατάπαυστο για την υλοποίηση του σκοπού του οργανισμού που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και προστασία μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες,της ευρύτερης περιοχής του Αμβρακικού, και των νομών Άρτας και Πρέβεζας, την ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού,του πολιτισμού,στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, στην ενίσχυση επενδύσεων για τη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων, όπως και σε έργα υποδομών.
Την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη των ΟΤΑ μέσα από τη σχεδίαση ειδικών προγραμμάτων και τη μελέτη και υλοποίηση έργων με ειδικές προγραμματικές συμβάσεις με υπουργεία, Διεθνείς οργανισμούς, Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με αγώνα, προσπάθεια, συνεργασία με όλους τους φορείς ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών όλων όσοι με στήριξαν και με στηρίζουν.
Αυτό άλλωστε που κάνω στη ζωή μου, αφότου ασχολήθηκα με τα κοινά.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288