Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Τα αίτια που είναι κιτρινωπά τα νερά στον Αμβρακικό

Κοινoποίηση:

Ένα φαινόμενο που προβληματίζει τις τελευταίες ώρες είναι το κιτρινωπό χρώμα που εμφανίζει η θάλασσα του Αμβρακικού κυρίως στις σε ακτές του.

Κάποιοι είπαν λόγω του σεισμού και την δική του εξήγηση δίνει ο Αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, Γιάννης Τσιτουρίδης, ο οποίος ανέφερε ότι το κιτρινωπό χρώμα οφείλεται στις μεγάλες ποσότητες γύρης και σκόνης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Σε συνέχεια οχλήσεων αλλά και παραπόνων δημοτών η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απευθύνθηκαν σε περιβαλλοντικό φορέα προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα και να αντιμετωπίσουν το εν λόγω πρόβλημα. Ύστερα από εκτίμηση αλλά και την γενική εικόνα στην Δυτικη Ελλάδα ανεπίσημα ο φορέας ενημέρωσε το Δήμο ότι πρόκειται για μείγμα από γύρη αλλά και σκόνη της ατμόσφαιρας θα επανέλθουμε με επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799