Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Τα προβλήματά τους μετέφεραν στον Γ. Στύλιο οι αστυνομικοί της Άρτας

Τα προβλήματά τους μετέφεραν στον Γ. Στύλιο οι αστυνομικοί της Άρτας

Κοινoποίηση:

Την 19-01-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με τον Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στύλιο Γεώργιο όπου  αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής.

“Του τονίσαμε τη αναγκαιότητα να είναι δίπλα μας σε όλες τις ενέργειές μας, αρχής γενομένης της επιτακτικής ανάγκης ενίσχυσης της Διευθυνσής μας εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων για το έτος 2024, καθώς στη Διεύθυνσή μας αρκετοί αστυνομικοί έχουν ήδη συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του, με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια να αναμένεται ένας σημαντικός αριθμός συνταξιοδοτήσεων λόγω ορίου ηλικίας. Επίσης τον ενημερώσαμε και ζητήσαμε την παρέμβασή του για τις σημαντικές ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχουν στη Διευθυνσή μας.

Από την πλευρά του, ο κ. Στύλιος μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν.” αναφέρει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288