Αρχική » ΠΡΕΒΕΖΑ » Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας: Tαινίες μικρού μήκους με ελεύθερη είσοδο – Πρόγραμμα

Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας: Tαινίες μικρού μήκους με ελεύθερη είσοδο – Πρόγραμμα

Κοινoποίηση:

Στην προβολή των ταινιών μικρού μήκους “’A la carte” (Μαύρη κωμωδία), “Bye Bye” (Κωμωδία), “Μια γυναίκα στη θάλασσα” (δράμα) και “Malmousque” (Κωμωδία) σας προσκαλεί η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 20.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας, με ελεύθερη είσοδο.

Οι γαλλικές ταινίες προβάλλονται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου. Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Λίγα λόγια για τις ταινίες:

•”A la carte” Μαύρη κωμωδία, 12’, 2021- Σενάριο Σκηνοθεσία: Ταξιάρχης Δεληγιάννης, Βασίλης Τσιουβάρας
Ο Υπουργός Υγείας σε μια καλά στημένη ραδιοφωνική συνέντευξη. Τι θα μπορούσε να πάει λάθος;

Ο Υπουργός Υγείας είναι καλεσμένος σε μια life style ραδιοφωνική εκπομπή, με στόχο την απόκρυψη ενός σκανδάλου που τον αφορά. Μαζί με το δημοσιογράφο ακροβατούν στον “αέρα”, σε ένα σκοινί που τεντώνει επικίνδυνα από τις αποκαλυπτικές αντιδράσεις των ακροατών και τις πιέσεις των φαρμακευτικών και της κυβέρνησης.

•”Bye Bye” Κωμωδία, 25’, 2021 – Σενάριο- Σκηνοθεσία: Amélie Bonnin

Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, ο Julien άφησε την πόλη του για να χτίσει μια καλύτερη ζωή στην πρωτεύουσα, αφήνοντας πίσω του τις αναμνήσεις του. Και μια μέρα,αναγκάζεται να επιστρέψει, και εκείνη την ημέρα οι αναμνήσεις του ξεπηδούν ανάμεσα σε δύο πακέτα με μπισκότα Pépito.

•”Μια γυναίκα στη θάλασσα” (Une femme à la mer) Δράμα, 32’, 2022 -Σκηνοθεσία: Céline Baril

Αντί να απολαμβάνει τις διακοπές της σε μια γαλήνια χερσόνησο της Τουρκίας, η Άννα νιώθει κολλημένη σε μια περίεργη ταραχή, ενώ ο φίλος της, ο Τόμας, δεν φαίνεται να το προσέχει καθόλου. Αργότερα το απόγευμα, όταν ένα κοριτσάκι χάνεται ξαφνικά στην παραλία, η Άννα ξυπνά και αποφασίζει να πάει να τη βρει, παρά το άγνωστο και το σούρουπο.

•”Malmousque” Κωμωδία, 26’,2021- Σκηνοθεσία: Ντοροτέ Σεμπά
Αστεία, βαθιά ανθρώπινη και αισιόδοξη, μια αληθινή καλοκαιρινή ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά των συναισθημάτων, στην οποία το κοινό αφιερώνει τον χρόνο του, όπως οι χαρακτήρες της ταινίας, για να παρατηρήσει, να αγγιχθεί και να περιπλανηθεί.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288