
Μπορεί μέχρι πέρυσι να δινόταν πάντα παράταση για την πληρωμή στα τέλη κυκλοφορίας, όμως με τον νέο νόμο οι ιδιοκτήτες πρέπει να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας έως τις 31 Δεκεμβρίου. Αυτό επιβεβαίωσε και ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος μιλώντας χτες σε πρωινή εκπομπή του OPEN ανέφερε πως δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.
«Παλαιότερα ο νόμος ανέφερε διπλασιασμό του προστίμου για όποιον καθυστερούσε την πληρωμή. Τώρα τα πρόστιμα θα είναι κλιμακωτά θέλοντας να δείξουμε ότι αλλάζουμε σελίδα» πρόσθεσε.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ακολουθούν τα παρακάτω βήματα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2025:
Οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες των οχημάτων, προκειμένου να εξοφλήσουν εμπρόθεσμα τα Τέλη Κυκλοφορίας έως τις 31/12/2024, μπορούν να ενημερωθούν για τους κωδικούς πληρωμής μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr). Για την είσοδο στην πλατφόρμα myCAR:
Εισέρχεστε στην εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (myAADE).
Ακολουθείτε την πορεία myAADE > Εφαρμογές > Φορολογικές Υπηρεσίες > Οχήματα > myCAR > Είσοδος στην Εφαρμογή > Τέλη Κυκλοφορίας Οχημάτων > Ειδοποιητήρια Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων.
Επιλέγετε «Εκτύπωση».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799