Αρχική » EXODOS » Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν ο Όμιλος για την UNESCO, η Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών και η Επιτροπή Πρέβεζα “Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν ο Όμιλος για την UNESCO, η Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών και η Επιτροπή Πρέβεζα “Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον”

Κοινoποίηση:
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στην αίθουσα “Οικία Αθανασιάδη” στην Πρέβεζα οι τρεις συνεργαζόμενοι πολιτιστικοί φορείς Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας, Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρεβέζης και Επιτροπή Πρέβεζα «Ιστορία – Πολιτισμός – Περιβάλλον» .
Χαιρετισμό έστειλε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Απασχόλησης Αναστάσιος Δράκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γούσης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Δράκος καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων , ενώσεων κλπ.
Ο επικεφαλής των τριών φορέων Ευάγγελος Κατσίμπρας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον ρόλο των πολιτιστικών Σωματείων, τονίζοντας ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι διεθνώς αλλά και στη χώρα μας δημιουργήθηκαν για να διασφαλίσουν, να διατηρήσουν και να αναδείξουν την τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά.
Ο κ. Κατσίμπρας χαρακτήρισε καθήκον όλων των θεσμικών/κρατικών φορέων να συμβάλλουν στη λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων ,ευχήθηκε σε όλους και όλες ένα δημιουργικό έτος με υγεία και προσωπική ευτυχία ενώ στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε από ένα ημερολόγιο της νέας χρονιάς.
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288