Αρχική » EXODOS » Το Επιμελητήριο Πρέβεζας δίπλα στην γυναίκες που καθορίζουν το αύριο (ΦΩΤΟ)

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας δίπλα στην γυναίκες που καθορίζουν το αύριο (ΦΩΤΟ)

Κοινoποίηση:
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο
Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του τμήματος γυναικείας επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα καθώς στο προσκήνιο βρέθηκε ο ρόλος της γυναίκας, στην πολιτική, τη δημοσιογραφία, τον αθλητισμό, τη διοίκηση, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια.
Ανοίγοντας την εκδήλωση του τελούσε υπό την αιγίδα του Κεντρικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών ΕΕΔΕΓΕ ο πρόεδρος Γιάννης Μπούρης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Παράλληλα η υπεύθυνη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο Επιμελητήριο Πρέβεζας Αγγελική Κωνσταντινίδη και μέλος του ΕΕΔΕΓΕ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την αμέριστη συμπαράσταση στις δράσεις, ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στο “αφιέρωμα στην έμπνευση. Στις γυναίκες που καθορίζουν το αύριο”, που έγινε για τρίτη χρονιά και μίλησε για τον γυναικείο ρόλο στην σύγχρονη κοινωνία, εστιάζοντας στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου για την ουσιαστική συμμετοχή των γυναικών στον επιχειρηματικό στίβο.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν πέντε γυναίκες που μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους όλα όσα ονειρεύτηκαν, όλα όσα πολέμησαν , όλα όσα κατέκτησαν σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον καταθέτοντας παράλληλα και τις προτάσεις τους ως μάχιμες γυναίκες.
Ο λόγος για την ευρωβουλευτή Ελίζα Βοζεμπέργκ, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη, τη μέντορα αθλητών Εβίνα Μάλτση, τη λιμενάρχη Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη και τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξέδρα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξέδρα και κείμενο
Την εκδήλωση που συντόνιζε η δημοσιογράφος Αθηνά Παππά χαιρέτησαν, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, οι δήμαρχοι Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και τομεάρχης προστασίας του πολίτης Κώστας Μπάρκας, ο πρόεδρος του κεντρικού Επιμελητηρίου κ. Μασούτης η πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, ενώ το παρόν έδωσαν μέλη του Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Απασχόλησης Τάσος Δράκος, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, πρόεδροι Επιμελητηρίων και Συλλόγων αλλά και τοπικοί και πολιτικοί φορείς.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ KAΘOPIZOYN TO ΑΥΡΙΟ HOMEL EL"
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Άψογη η φιλοξενία που επιφύλαξε το Επιμελητήριο και το τμήμα γυναικείας επιχειρηματικότητας στους προσκεκλημένους και δικαιολογημένα τα εύσημα σε όλους και κυρίως στα στελέχη του Επιμελητηρίου που βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, στο επιτυχημένο αφιέρωμα.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πίνακας
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πίνακας και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, φωτισμός, πίνακας και γάμος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και πίνακας
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, σαξόφωνο, ακορντεόν και πιάνο

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288