Αρχική » 7 EDITION » Το νησί του Ιονίου που λατρεύεται παγκοσμίως για το καγιάκ

Το νησί του Ιονίου που λατρεύεται παγκοσμίως για το καγιάκ

Κοινoποίηση:

Ήξερες ότι στη χώρα μας υπάρχει ένας προορισμός που ενδείκνυται για καγιάκ και μάλιστα έχει επιλεχθεί ανάμεσα σε όλα τα νησιά του κόσμου. Δεν το λέμε εμείς, το λέει το National Geographic Traveler και αυτό του δίνει πολλούς πόντους και για να ξεκινήσεις το καγιάκ, αν δεν το εξασκείς ήδη. Πάμε να το δούμε και τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο άρθρο.

Ένα ταξίδι με καγιάκ είναι ένας εναλλακτικός και διαφορετικός τρόπος για να κάνει κάποιος ένα ταξίδι. Σε αντίθεση με την ορεινή ποδηλασία, την πεζοπορία μεγάλων αποστάσεων και άλλα αθλήματα περιπέτειας, το καγιάκ είναι σε μεγάλο βαθμό κατάλληλο για αρχάριους και είναι ένας οικολογικός τρόπος για να προσθέσεις λίγη περιπέτεια στο ταξίδι σου.

Ιόνια Νησιά

«Κωπηλατείς ανατολικά από το λιμάνι του Νυδριού στη Λευκάδα και θα μπεις σε έναν καταγάλανο κόσμο ζεστών νερών, αστραφτερών θαλασσινών τοπίων και απλών απολαύσεων. Εδώ, το Μεγανήσι είναι το βασικό κέντρο και είναι ιδανικό για ένα τετραήμερο ταξίδι, περνώντας και από το ιδιωτικό νησί του Σκορπιού. Άλλα που περιλαμβάνονται στο ταξίδι είναι οι ερημικές παραλίες, η κολύμβηση και η σπηλιά Παπανικολή. Μάλιστα, είναι αρκετά μεγάλο για να κρύψει ένα υποβρύχιο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πολλές ευκαιρίες για κάμπινγκ στην παραλία περιμένουν τους επισκέπτες, επίσης, σκιασμένους από πεύκα και με τη θάλασσα να απλώνεται σχεδόν στα πόδια σου».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288