Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Πού θα κάνουν Ανάσταση

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Πού θα κάνουν Ανάσταση

Κοινoποίηση:

Μία σύντομη ανάπαυλα από την προεκλογική μάχη ενόψει Πάσχα έχουν και οι πολιτικοί αρχηγοί, παίρνοντας δυνάμεις για τα δύσκολα της προεκλογικής περιόδου που θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές και θα κορυφωθεί την 9η Ιουνίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του θα κάνει Πάσχα στην Τήνο όπου η οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία, προκειμένου να περάσουν μαζί και στο κλίμα των ημερών τις ημέρες του Πάσχα. Τη Μεγάλη Πέμπτη ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την λειτουργία των Αγίων Παθών στη Μητρόπολη Αθηνών.

Να συνδυάσει τις εκλογικές του υποχρεώσεις με ολιγοήμερες διακοπές επιχειρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ευρισκόμενος στην Κέρκυρα, εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί και τους Παξούς.

Εντός των τειχών θα παραμείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ απόψε το βράδυ πιθανότατα να βρεθεί σε ενορία στο Κερατσίνι ή τον Κορυδαλλό για την Ακολουθία του Επιταφίου.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288