Αρχική » ΑΡΤΑ » Το υπαίθριο θέατρο στην Άρτα παρά τον ποταμό Άραχθο

Το υπαίθριο θέατρο στην Άρτα παρά τον ποταμό Άραχθο

Κοινoποίηση:

Ένας ζωντανός οργανισμός, που αναπνέει και προσφέρει στιγμές πολιτισμού, το υπαίθριο θέατρο της Άρτας αναμένεται κατά τη θερινή περίοδο να φιλοξενήσει σημαντικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας, λέει πως έλειπε ένας τέτοιος χώρος από την περιοχή. Ελπίζεται ότι θα γίνει σταυροδρόμι πολιτισμού και πνευματικής ανάπαυλας. Βρίσκεται δίπλα στο παραλίμνιο πάρκο που το επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι.

Συνήθως θεατρικοί χώροι καταλήγουν να φιλοξενούν εκδηλώσεις, αμφιβόλου ποιοτικού περιεχομένου, που εξυπηρετούν διασκεδαστικές και ουχί ψυχαγωγικές ανάγκες.

Το υπαίθριο θέατρο στην Άρτα παρά τον ποταμό Άραχθο

Όπως αναφέρει ο κ. Σιαφάκας «η πρώτη μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού θα λάβει χώρα με αφορμή τα “Ελευθέρια” της Άρτας στις 24 Ιουνίου.

Σημειώνεται βέβαια πως το υπαίθριο θέατρο λειτουργεί ήδη από τις 20 Ιουνίου του 2023 και είχε φιλοξενήσει μουσικές συναυλίες κατά την περυσινή γιορτή των “Ελευθερίων”.

Το υπαίθριο θέατρο στην Άρτα παρά τον ποταμό Άραχθο

Ο χώρος είχε προβλεφθεί για να φιλοξενεί 800 καθήμενους και προσφέρεται για να προστεθούν επιπλέον καθίσματα, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, που θα αποφασίσουν να περάσουν τον χρόνο τους σε κάποια εκδήλωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288