Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Αγρότες με τρακτέρ έξω από την εφορία στα Γιάννενα [εικόνες-video]

Αγρότες με τρακτέρ έξω από την εφορία στα Γιάννενα [εικόνες-video]

Κοινoποίηση:

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται και στα Γιάννενα. Με αγρότες να αποκλείουν την εφορία με τα τρακτέρ τους…

Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται, ένα 24ωρο πριν την καθοριστική συνάντηση εκπροσώπων τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, επαναλαμβάνουν σταθερά πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν θέσει, θα συνεχίσουν πιο δυναμικά. Με πολύωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών, αλλά και με κάθοδο στην Αθήνα, με τα τρακτέρ τους.

Η Επιτροπή Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων στα Γιάννενα, κλιμακώνει σήμερα τις κινητοποιήσεις. Από νωρίς το πρωί, οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους έξω από το κτήριο της Εφορίας επί της οδού Δόμπολης. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν και έξω από το κτήριο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Δείτε τις εικόνες του epirus-tv…

Με το βλέμμα στραμμένο στη αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα, ενώ βρίσκονται από χθες το βράδυ στο Τελωνείο των Κήπων 50 τρακτέρ και σήμερα θα κλείνουν κατά διαστήματα τα σύνορα στα φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά θα επιτρέπουν την διέλευση λεωφορείων και επιβατικών αυτοκινήτων.

Στο μπλόκο των Μαλγάρων αναμένεται να υπάρχει ένας συμβολικός αποκλεισμός περίπου στις 6 και μισή με 8 το απόγευμα. Στα υπόλοιπα μπλόκα σήμερα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιος αποκλεισμός είτε στο Δερβένι είτε στην Χαλκιδική.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή συνάντηση. Από την Κεντρική Μακεδονία έξι αγρότες, εκπρόσωποι των διαφόρων μπλόκων, θα κατέβουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288